Haberler / Duyurular

Rehacare 2017'de Alternatif Yaşam Derneği Türkiye Temsilcisi

Dünya’nın en büyük rehabilitasyon bakım ve engelsiz yaşam çözümleri fuarı Rehacare’de Türkiye’yi Alternatif Yaşam Derneği engelsiz yaşam projeleri ile temsil ediyor.

Rehacare, 39 ülkeden 950'den fazla katılımcının katıldığı kendi kendine bakabilen, bakıma ve desteğe muhtaç olmayan bireylerin buluştuğu, özel sektörün ve devlet kurumlarının yakından takip ettiği veya katılımcı olduğu, engellilik konusunda  ortak gelecek vizyonlarının paylaşıldığı, Avrupa’nın en büyük fuar organizasyonudur.

40. Yılı olan Etkinlik 4-7 Ekim 2017 tarihleri arasında Messe Dusseldorf'da düzenlenecek.  Katılımcılar, endüstride kullanılan en son teknoloji ve teknikleri sergileyecek. Rehacare 2017'in bir parçası olan 60.000 uluslararası ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Bilgi alışverişi için bir fırsat sağlayan fuarda hareketlilik, spor, seyahat, eğitim ve daha fazlası gibi önemli konuları içeren zengin bir özel etkinlik, seminer ve forum programları düzenleniyor.

Ekleyen: Oya Güzel  |  Tarih: 04 Ekim 2017  |  Kaynak: