Düşler Akademisi Kaş Gönüllülerini Bekliyor.

İçinden geçtiğimiz bu sancılı günlerde tüm gönüllülerimize ve yakınlarına sevgi ve saygılarımızı gönderiyor, GÜÇ diliyoruz.

II. Dünya Savaşı’ndan bu güne bütün insanlığı eşit derecede ağır ve derinden etkileyen gerçek bir küresel kriz yaşıyoruz.

2020 yılına girdiğimizde ekonomik, çevresel ve sosyal sorunların artan küresel yaşam döngüsünde, Kuzey Kutbu’ndan Afrika’nın veya Asya’nın en ücra köylerine, fark gözetmeksizin eşit etki etmeye başladığı bir döneme girdiğimizi biliyorduk. Ama neredeyse hiçbir ülke, kurum, lider veya stratejist bu kadar hızlı çöküş yaşayacağımızı ve dersine hiç çalışmadığımız bir yerden darbe yiyeceğimizi ön görememişti.

Bu süreçten en çok etkilenen kurumlardan biri ülkemizdeki sivil toplum örgütleri oldu.

Zaman zaman doğal iletişim akışı içinde eski gönüllülerimizin bir kısmı derneğimizi ve yeni geliştirdiğimiz adımları destekliyor. Bu bize engelsiz, eşit, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir gelecek yolculuğumuzda yalnız olmadığımızı gösteriyor. Özellikle bu zorlu dönemde kolektif çözümlere ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.

Uzaktan ve/veya sosyal mesafeleri koruyarak hala birlikte sosyal fayda üretebilmek mümkün.

Buradan ihtiyaç duyduğumuz bazı temel destek konularını paylaşacağız. Web sitemizin ‘Başvuru’ sayfası üzerinden bireysel veya grup olarak katkıda bulunabileceğiniz alanları bizlerle paylaşırsanız konu veya görev ile ilgili çalışma kümeleri oluştururuz.

Başvuru için tıklayın.

Destek Konuları:

• Translation & Proof Reading
  • App Developing
  • Web Developing
  • Graphic Design
  • İş Geliştirme
  • Networking – Fund Raising
  • Post-Production
  • PR desteği
  • Project Writing
  • Storyboard / Scenario
  • UX

Hepinize bu onarıcı, destekleyici ve kapasitemizi geliştirici katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.
Birlikte aşacağız..!

2020-05-06T15:07:47+00:00 6 Mayıs 2020|AYDER, Düşler Akademisi Kaş, Haberler|